Investment Casting Foundry |Sandstøping

Støpegods i rustfritt stål, støpegods av gråjern, støpegods av duktilt jern

Legert stål investeringsstøpegods

Legert stål, som er mye støpt avtapt voksinvestering støping, er en gruppe legeringer som hovedsakelig består av jern, karbon og andre legerte elementer som Mg, Cr, Mo, Ni, Mn etc. Støpelegert stål kan deles inn i støpt lavlegert stål (totalt legeringselementer er mindre enn eller lik til 5 %), støpt legert stål (totalt legeringselementer er 5 % til 10 %) og støpt høylegert stål (totalt legeringselementer er større enn eller lik 10 %).Forstøpegods av stållaget av legert stål, har de vanligvis noen unike mekaniske egenskaper som varmebestandighet, slitestyrke, rustfritt og korrosjonsbestandighet.

En del av støpt legert stålkvalitet for investeringsstøpegods
Nei. Kina Japan Korea USA Tyskland Frankrike Russland
GB JIS KS ASTM UNS DIN W-Nr. NF гост
1 ZG40Mn SCMn3 SCMn3 - - GS-40Mn5 1,1168 - -
2 ZG40Cr - - - - - - - 40Xл
3 ZG20SiMn SCW480 (SCW49) SCW480 LCC J02505 GS-20Mn5 1.112 G20M6 20 gsл
4 ZG35SiMn SCSiMn2 SCSiMn2 - - GS-37MnSi5 1,5122 - 35 gsл
5 ZG35CrMo SCCrM3 SCCrM3 - J13048 GS-34CrMo4 1,722 G35CrMo4 35XMл
6 ZG35CrMnSi SCMnCr3 SCMnCr3 - - - - - 35Xгсл