Investment Casting Foundry |Sandstøping

Støpegods i rustfritt stål, støpegods av gråjern, støpegods av duktilt jern

Stålsandstøpegods

  • Stålsandstøpegods er stålstøpedelene produsert ved sandstøpeprosessen.Stålstøpegods er en kombinasjon av støpestøpeprosess og stålmaterialmetallurgi.De kan ikke bare ha kompleks struktur som er vanskelig å oppnå ved andre formingsprosesser, men opprettholder også de unike egenskapene til stål, slik at stålstøpedelene har en høy viktig posisjon i konstruksjonsmaterialer.I de fleste støperier produseres stålstøping hovedsakelig gjennom disse flere støpeprosessene: investeringsstøping, tapt skumstøping, vakuumstøping, sandstøping og harpiksbelagt sandstøping.
  • Støpt stål kan deles inn i støpt legert stål og støpt karbonstål i henhold til dets kjemiske sammensetning, og kan også deles inn i støpt verktøystål, støpt spesialstål, ingeniør- og strukturstøping og støpt legert stål i henhold til dets egenskaper.Støpelegert stål kan deles inn i støpt lavlegert stål (totalt legeringselementer er mindre enn eller lik 5%), støpt legert stål (totalt legeringselementer er 5% til 10%) og støpt høylegert stål (totalt legert stål). elementer er større enn eller lik 10 %).